Sponsorit

Kumppanimme mutkaisilla kilpateillä

louhinta

Louhintaliike Mäkinen Oy

Martti Mäkinen aloitti louhinta-alan yritystoiminnan 1960-luvulla.
Hänen poikansa Hannu Mäkinen jatkoi perheyrityksen yritystoimintaa aluksi työtekijänä ja 1980-luvulta lähtien vastuunalaisena yhtiömiehenä.
Aluksi yhtiömuotona oli kommandiittiyhtiö, joka muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2001.
Nykyisin yhtiön tuotantotoimintaan kuuluu edelleen louhintaa sekä kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia.

siirto

Turun Siirtomurske Oy

 

Rakennuspalvelu Jari Menna Oy

 

Tekmep Oy

Raskaan kaluston varaosamyynti, korjaus ja huolto. Maansiirtokoneet, maanrakennuskoneet, rakennuskoneet, kaivoskoneet, louhintakoneet ja muut hydrauliset koneet. Muun muassa kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, autonosturit ja kurottajat.

 

Soraliike Suovanen Ay
On Vahdolla toimiva maa-ainesten kuljetusliike, joka aloitti toimintansa perheyrityksenä vuonna 1963. Yritys on jatkanut toimintaa perheen sisäisenä tähän päivään asti.

 

KR-Timpraus

KR-Timpraus tekee ammattitaitoisesti uudis- ja saneerausrakentamista. Toimimme pääasiassa Turun seudulla.

rst

RST-Team Oy

RST-Team Oy on Turun seudulla toimiva yritys, joka on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävän teräksen työstöön. He valmistavat tuotteita mittatilaustyönä uudisrakennuksiin, korjaus- ja laajennuskohteisiin, tehtaisiin ja muuhun teollisuuteen.

 

 kkkkaivurit

Kaivuri KOOT Oy Maanrakennustyöt 20v kokemuksella tiedustele Kimmolta

 

seriassalogo_web

Seriässä Oy  KEINOT NÄKYVÄÄN MAINONTAAN

 

rajaytys

Räjäytys Kaksikko Oy on vuodesta1997 toiminut yritys. Päätoimialamme on louhinta urakointi pienissä ja keskisuurissa rakennus kohteissa. Myymme myös poraus, panostus, rikotus palveluita. Korjaamohallillamme Pertunmaan Kuortissa Teollisuustie 6 suoritamme pesu, korjaus sekä hitsaus palveluita myös ulkopuolisille.

 

JOS-Palvelut

jatkofi

 

srt

Sarlin Race Team

SRT on monien tunnettujen kilpatuotteiden virallinen maahantuoja, esimerkkinä mm. Alcon jarrusatulat ja Ferodo Racing -kilpajarrupalat. Tuomme osia maahan euroopasta, USA:sta ja Japanista. He toimivat myös jälleenmyyjänä laajalle tuotevalikoimalle.

Pro Fotoklubi

Pro Fotoklubi on Pro-Foto Finland Oy:n moottoriurheilun kuvapankki kuljettajille, lehdille ja mainostoimistoille. Kierrämme lähes kaikki rallit Suomessa, ja kuvaamme myös muita lajeja ajan ja tilanteen niin salliessa.

k_loma_logo

Kaksikon Loma Oy:n tasokkaaseen, perinteiseen Älynväläys-hirsihuvilaan. Huvila on vuokrattavana ympäri vuoden niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Mökistä ja sen läheisyydestä löydät kaiken, mikä tekee lomastasi tai kokousmatkastasi onnistuneen. Ajanviete ja palvelut ovat vain kivenheiton päässä rauhalliselta mökiltä.

vetopeli

Vetopeli.fi

hannulat

Hannulat.com Entisöitpä sitten vakioautoa, kilpa-autoa, moottoripyörää, mopoa, polkupyörää tai vaikkapa maamoottoria, löydät avun projektisi tarra-, teippi- ja kylttitarpeisiin juuri täältä. Historic-kilpurit teippaan halutessasi täysin tehdastallin kilpuria vastaavaksi tai sitten suunnittelemme yhdessä kilpuriisi aikakauden mukaisen ulkoasun.

ttk
TTK Oy Turun Työkone on 1995 perustettu, maatalous-, kiinteistöhuolto-, viherrakennus-, ja kuljetuskaluston, sekä ympäristötekniikka tuotteiden maahantuontiin, myyntiin, huoltoon sekä varaosiin erikoistunut yritys. Meiltä saat niin uudet kuin käytetyt koneet monenlaiseen urakointiin.